NANOPORE STYLUS 02 este un aparat de ultima generatie ce are are un mecanism cu dubla actiune.

  1. Prin stimuli fizico-mecanici declanseaza, activeaza si intretine mecanisme de regenerare si tratare a diverselor boli ale pielii. Stimulul fizico-mecanic se concretizeaza prin microperforari cu frecventa inalta cu seturi de ace microscopice.
  2. Acele sunt “inmuiate” intr-o combinatie de substante stimulatoare, hranitoare si de crestere, ce sunt transportate la nivel dermic si epidermic.

Sistem de microperforare a stratului cornos al pielii ce stimuleaza angiogeneza prin eliberarea factorilor de crestere endoteliala (VEGF). Aceste microperforari activeaza mecanismul de autoreparare a pielii, care este responsabil pentru producerea de colagen nou, creste permeabilitatea, creand micro-canale care faciliteaza patrunderea ingredientelor active in cele mai adanci straturi ale pielii. Microperfoarea se face cu un set de ace lubrifiate cu o combinatie de factori de crestere care reduc durerea si traumatismele epidermice. Deasemenea sunt transportate ingredientele active la niveluri dermice si epidermice Tratamentul este personalizat pentru fiecare tip de problema. Indicatii: riduri (cele din jurul gurii, laba gastei), dermatohelioza, pori dilatati, melasma, alopecie, flaciditate, vergeturi, cicatrici si cicatrici cauzate de acnee.

Start typing and press Enter to search