Tratament cu acid Hyaluronic

Tratamentul ridurilor cu acidul hialuronic este unul din cele mai cerute tratamente medicale de intinerire din intreaga lume datorita efectelor spectaculoase vizibile imediat, efectului natural oferit de injectarea acidului hialuronic, procedura este usoara, rapida.  Intr-o singura sedinta se pot sterge sau atenua  riduri care s-au format in ani. Acidul hialuronic este utilizat in siguranta si cu rezultate spactaculoase pentru tratamentul de umplere a ridurilor, refacerea volumui facial, pentru a preveni adancirea ridurilor si a conferi un aspect intinerit si proaspat.

Tratamente cu Toxina Botulinica

Botoxul este un tratament cosmetic utilizat pentru tratamentul si prevenirea aparitiei ridurilor de expresie din partea superioara a fetei.  Se poate utiliza la persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani. S-a demonstrat ca este un tratament eficient si sigur ce reduce ridurile de expresie, devenind astfel unul din cele mai populare tratamente.

Peeling-uri

Peelingul este o metoda neinvaziva de reintinerire a pielii. Prin aplicarea solutiei de peeling sunt indepartate straturile superficiale ale pielii urmand ca in timpul vindecarii sa se stimuleze formarea de noi celule epidermice si de colagen, pielea capatand un aspect mai ferm, mai luminos, mai tanar. Profunzimea peelingului difera in functie de concentratia si tipul de acid folosit, de tipul de piele si sensibilitatea fiecarui pacient.

Tratamente Alopecii: Infiltratii

Exista in prezent multiple variante de tratament pentru caderea parului ( tratament alopecie) cu rezultate bune sau foarte bune.Tratamentul pentru caderea parului(tratamentul alopeciei) este un tratament complex care se adreseaza atat cauzei cat si efectului acesteia(caderea parului). Caderea parului ( avand diferite cauze) este o afectiune foarte suparatoare care intereseaza atat sexul masculin cat si cel feminin.

Start typing and press Enter to search